MENÜ

EGYEDI-ÜVEG

Egyedi Zoltán    Tel:+36 30 4396869       E-mail:info@egyedi-uveg.hu 

 

 

 

•Nagy igény van az egyedi méretre gyártott, keret nélküli kialakításokra, megoldásokra. Sokféle vasalattal, vízzárással, és egyéb kiegészítőkkel állunk a megrendelőink rendelkezésére.

•Minden zuhanykabin üveget egyedi méretek alapján 8 mm vastag edzett élcsiszolt üvegből gyártunk, mely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós és szinte minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír.
  

•Gyárthatjuk víztiszta, savmart (áttetsző), anyagában színezett (szürke, barna) és egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

•Az ehhez használt vasaltok tömörfémből készültek, krómozott vagy szálcsiszolt kivitelüek és a vízkőnek, takarítószereknek is ellenállnak. 

•Sarok Zuhanykabin:  Egy fix üvegből és a merőleges falra szerelt nyíló ajtószárnyból áll. A fix üveget felül merevítőcsővel látjuk el a megfelelő stabilitás érdekében és az ajtó záródásához mágneses vízzárást alkalmazunk. Lehet szimmetrikus és aszimmetrikus elrendezésű.

•Fix zuhanyfal: Szerelhető egy fal mellé és szabadon is állítható (pl. zuhanytálca szélére vagy a padló  burkolatára). Előnye, hogy tágas zuhany teret lehet vele elérni, amelynek egy vagy két vége nyitott. Ha fal mellé szereljük, alul és a falhoz tartozó oldalánál U profilú rozsdamentes szelvénybe ragasztjuk vagy fix megfogókkal rögzíthetjük. Az üveg súlyát a padló viseli, felül pedig a mérettől és az elhelyezkedéstől függően fix csővel merevítjük.

•Zuhanykabin ajtó: Egyedi méretre gyártjuk, szereljük. Két fal közé épített, üvegzsanérok által nyitható, fogantyúval, vízzárásokkal felszerelt üveg.

 

A megrendelt zuhany üvegeket a megrendelővel egyeztetett vagy a felmérésünk alapján felvett méretek alapján pontos méretre gyártjuk és szereljük.


 

                       

Asztali nézet